Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

EΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ-ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ


    Aγαπητοί-ες Γονείς-κηδεμόνες,
    Καθώς βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας σχολικής χρονιάς σας στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας για υγεία, επιτυχίες και πρόοδο στα παιδιά μας.
  Το κτίριο του σχολείου μας φέτος έχει βαφεί εξωτερικά από τη Σχολική Επιτροπή την οποία και ευχαριστούμε.
  Στην αρχή της σχολικής χρονιάς καθαρίστηκε επιμελώς από τις καθαρίστριές μας. Παρ’ όλ’ αυτά χρειάζεται από όλους-ες μας και ιδιαίτερα από τα παιδιά μια συνεχή προσπάθεια ώστε να διατηρείται πάντα καθαρό. Στην προσπάθεια αυτή σας θέλουμε συμπαραστάτες-τριες.

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ
  Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων, τον οποίο και ευχαριστούμε, αγοράστηκαν και τοποθετήθηκαν μεγάλες Οθόνες-Τηλεοράσεις στις τάξεις (Ε και ΣΤ). Οι Οθόνες συνδέθηκαν με τον ηλεκτρονικό Υπολογιστή αυτών των τάξεων και έτσι η διδασκαλία πλέον σε αυτές γίνεται με καλύτερους όρους.
Ο Σύλλογος Γονέων είναι πάντα κοντά στο Σχολείο και συνδράμει τους μαθητές-τριες μας σε εκδηλώσεις όπως επιμορφωτικές εκδρομές, γιορτές ή οργανώνει εκδηλώσεις όπως Έκθεση Βιβλίου, Χριστουγεννιάτικο παζάρι.
Για να μπορέσει βέβαια να κάνει όλα τα παραπάνω μοναδικό του έσοδο είναι η ετήσια συνδρομή των μελών του, η δική σου δηλαδή συμβολή στην κοινή προσπάθεια που γίνεται για το καλό των παιδιών.
Είναι λοιπόν απαραίτητο να γραφτείτε στο Σύλλογο τακτοποιώντας τη
συνδρομή σας.

    ΜΕΤΑΦΟΡΑ
    Στην περίπτωση που μένετε μακριά και το παιδί σας χρησιμοποιεί τη μεταφορά με λεωφορεία έχετε υποβάλει δήλωση όπου περιέχεται ο τρόπος μεταφοράς και το σημείο παράδοσης-παραλαβής. Αυτά τα δυο, για το καλό των παιδιών, πρέπει να είναι σταθερά και να μη μεταβάλλονται ευκαιριακά  από μέρα σε μέρα. Αν θέλετε κάτι να αλλάξετε θα πρέπει να έρθετε στο Σχολείο για να υποβάλετε νέα δήλωση.

    ΟΛΟΗΜΕΡΟ
    Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την ώρα αποχώρησης από το Ολοήμερο Σχολείο.

    ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
    Το Σχολείο μας διαθέτει ιστοσελίδα η οποία αποτελεί πηγή ενημέρωσης για δραστηριότητες συνολικές και των τάξεων.
Σε αυτήν δημοσιεύονται και πρότζεκτ-εργασίες που πραγματοποιούνται.

    ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
    Η καλή λειτουργία του σχολείου και η επίτευξη του κεντρικού στόχου που είναι η πρόοδος των μαθητών μας προϋποθέτει την ύπαρξη καλής συνεργασίας και αλληλοενημέρωσης μεταξύ μας.
Μη διστάσετε να αναφέρετε την ύπαρξη οποιουδήποτε προβλήματος υπάρχει, πρώτα στο δάσκαλο-α της τάξης και στη συνέχεια αν απαιτείται στη Διεύθυνση του Σχολείου μας. Είμαστε εδώ για να δώσουμε λύση.
Η εμπλοκή άλλων φορέων είναι καλό να γίνεται όταν φανεί ότι το πρόβλημα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από το Σχολείο και μάλιστα με την πρωτοβουλία του ίδιου του Σχολείου.
    Είμαστε λοιπόν στη διάθεσή σας. Μπορείτε να συνεργάζεστε με τους-τις δασκάλους-ες των τάξεων με βάση το Πρόγραμμα που ακολουθεί στην επόμενη δημοσίευση και με τη Διεύθυνση του Σχολείου όποτε υπάρχει λόγος και επιθυμείτε.


                                                           ΣΥΚΙΕΣ, 5-10-2012
                                                                              Ο  Διευθυντής


                                                      Σβώλης  Ζ.  Κωνσταντίνος
                                                               6973240144


Δεν υπάρχουν σχόλια: