Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

    Ικανοποιητικός αριθμός γονέων αλλά και εκπαιδευτικών των 1ου και 5ου Δημοτικών Σχολείων Συκεών παρακολούθησαν την ημερίδα με θέμα τις επιθετικές συμπεριφορές των μαθητών-τριων μέσα στο σχολείο που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 και ώρα 18.00 στο Γυμναστήριο του σχολικού μας συγκροτήματος.
Εισηγητές ήταν ο Σχολικός Σύμβουλος της 10ης Περιφέρειας Δ.Ε. Θεσσαλονίκης κ. Σαπουνάς Αθανάσιος με θέμα "Σύνδεση σχολείου και οικογένειας στο πλαίσιο της νέας εποχής" και η κλινική Ψυχολόγος κ. Κολύβα Χρυσάνθη του Κέντρου Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας ΠΥΞΙΔΑ.
Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στο τέλος της εκδήλωσης υπέβαλαν πλήθος ερωτήσεων στους δυο ομιλητές.
Ευχαριστούμε θερμά τους δύο ομιλητές για τη συμμετοχή τους σε αυτήν την ημερίδα που διοργανώσαμε με στόχο τη βελτίωση των συμπεριφορών μέσα στο σχολείο καθώς ακράδαντη πεποίθησή μας είναι ότι αυτή οδηγεί στη βελτίωση της συνολικής δουλειάς που γίνεται στον τομέα της μάθησης και των αποτελεσμάτων που παράγονται. 







Δεν υπάρχουν σχόλια: