Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

H E΄ ΤΑΞΗ ΕΚΑΝΕ ΝΤΡΙΜΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ

      Οι μαθητές-τριες  της Ε’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών με τους δασκάλους τους κ. Γιώτα Κουρμένταλα και κ. Γιάννη Νικολίνα παρακολούθησαν την εκδήλωση “Live without Bullying: Κάνουμε ντρίμπλα στον εκφοβισμό” που πραγματοποιήθηκε στο Palais de Sports-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού.

   Αθλητές, αστυνομικοί, καλλιτέχνες και ειδικοί σε θέματα εκφοβισμού ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και ψυχικής ενδυνάμωσης στα παιδιά κατά του φαινομένου του εκφοβισμού.

    Στο διάλειμμα του φιλικού αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των Ελλήνων Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών και της πρωταθλήτριας ομάδας καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης τα μέλη του νεανικού μουσικού συγκροτήματος ”The Players“, που είναι πρεσβευτές της καμπάνιας Live Without Bullying, παρουσίασαν τα τραγούδια τους και μοιράστηκαν με τους μαθητές θετικά μηνύματα.

    Στο τέλος της εκδήλωσης οι μαθητές φωτογραφήθηκαν και πήραν αυτόγραφα από τη χρυσή ολυμπιονίκη κ. Βούλα Πατουλίδου, τον εθνικό προπονητή και θρύλο του μπάσκετ κ. Γιάννη Ιωαννίδη, το θρύλο του μπάσκετ κ. Παναγιώτη Γιαννάκη και τα μέλη του νεανικού συγκροτήματος The Players!















Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: κ. Κουρμένταλα Γιώτα
                                             κ. Νικολίνας Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: