Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΥΚΕΩΝ


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΥΚΕΩΝ
ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ

Σας ενημερώνουμε πως το σχολείο μας λειτουργεί κανονικά όσον αφορά τις διοικητικές λειτουργίες έχοντας πάρει μέτρα πρόληψης τόσο σε επίπεδο προσωπικού όσο και σε επίπεδο επισκεπτών.

Λόγω όμως των έκτακτων συνθηκών που προέκυψαν και προς αποφυγή άσκοπου συγχρωτισμού, προτείνουμε τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων για την επικοινωνία και την υποβολή αιτήσεων και εγγράφων στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου μας
mail@1dim-sykeon.thess.sch.gr  ή ακόμη πιο εύκολα στο  1dimsyke@sch.gr .
Επικοινωνείτε μαζί μας και σας στέλνουμε την αίτηση που απαιτείται προκειμένου να μας την στείλετε συμπληρωμένη.

Όπου αυτό δεν είναι δυνατόν, θα ήταν σκόπιμο να προηγείται τηλεφωνική συνεννόηση με το διευθυντή του σχολείου στο 6973240144.

Η ενημέρωση των ενδιαφερόμενων, όταν ολοκληρωθεί η διεκπεραίωση της υπόθεσής τους, θα γίνεται κατά τον ίδιο τρόπο, δηλαδή κυρίως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με αποστολή του δικαιολογητικού που θα αιτηθούν ή όπου αυτό δεν είναι εφικτό, μέσω τηλεφώνου ή φαξ.

Σε περίπτωση που απαιτείται η αυτοπρόσωπη υποβολή εγγράφων, η κατάθεσή τους  θα γίνεται στη διεύθυνση του σχολείου.
Συνιστάται και στην περίπτωση αυτή, για να μην υπάρχει συνωστισμός, η μετάβαση στο γραφείο του σχολείου τόσο για την κατάθεση όσο και για την παραλαβή να πραγματοποιείται μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και πάλι στο 6973240144.




Δεν υπάρχουν σχόλια: