Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

ΗΛ. ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΥΚΕΩΝ
τηλ-φαξ: 2310610845

                           ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Αγαπητοί γονείς

Ο Δήμος Νεάπολης Συκεών μας έστειλε ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων αναφέρει

«Μετά την αναστολή των μαθημάτων όλων των σχολικών μονάδων της χώρας μας  για λόγους πρόληψης της μετάδοσης του νέου Κορονοϊού και την ανάγκη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μεγάλο πρόβλημα. Για την πραγματοποίηση της  παραπάνω διδασκαλίας απαιτείται συγκεκριμένος ηλεκτρονικός εξοπλισμός (laptop, tablet, H/Y, internet).
Όπως είναι αναμενόμενο ένας αριθμός μαθητών δεν διαθέτει τον παραπάνω εξοπλισμό.
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέχρι την Δευτέρα 6/4/2020 για τον αριθμό αυτών των μαθητών σας, έτσι ώστε ο Δήμος Νεάπολης – Συκεών να προβεί σε έρευνα αγοράς του παραπάνω εξοπλισμού, για να έχουν πρόσβαση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση επί ίσοις όροις όλοι οι μαθητές.»

Κατά την άποψή μας για τη συμμετοχή στην ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ εκπαίδευση απαιτείται Η/Υ για να μπορεί να δουλεύει στις εφαρμογές όλες ο/η μαθητής/τρια και βέβαια σύνδεση στο internet.

Στα πλαίσια αυτά και εφόσον δεν έχετε τον παραπάνω εξοπλισμό ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ παρακαλούμε πολύ όπως μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά στο σταθερό τηλέφωνο του σχολείου είτε στο mail του σχολείου που αναφέρονται επάνω μέχρι αυτήν την Δευτέρα 6 Απριλίου 2020 και ώρα 11.00 το πρωί.

Παρακαλούμε πολύ ενημερώστε και οικογένειες που δεν μπορούν να λάβουν αυτό το μήνυμα.


                                               ΜΕ  ΕΚΤΙΜΗΣΗ

                                                  Ο Διευθυντής                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια: