Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΥΚΕΩΝ


1ο Δημοτικό Σχολείο Συκεών
Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων
8-11-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του1ου δημοτικού σχολείου καλωσορίζει τους μαθητές και τους γονείς στην νέα σχολική χρονιά.

Μια χρονιά που ξεκινάει με τα ίδια προβλήματα για τα παιδιά μας.Το πρόβλημα της σχολικής στέγης αποτελεί για την περιοχή μας την ρίζα του κακού για όλα τα θέματα που μας απασχολούν.

Δόθηκε επιτέλους στο δήμο Νεάπολης – Συκεών το οικόπεδο της οδού Αυγεροπούλου (περιοχή Αγ. Θεοδώρων ) και ήρθε η ώρα να προχωρήσουν οι ενέργειες για την κατασκευή του σχολείου μας που θα δώσει λύση και στο πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών.

Μεγάλος αριθμός μαθητών ταλαιπωρούνται καθημερινά είτε μεταφερόμενοι με ιδιωτικά λεωφορεία ,είτε μεταφερόμενοι με το αστικό λεωφορείο. Πριν από λίγες μέρες παραλάβαμε την νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που καθορίζει την μεταφορά των μαθητών και βρεθήκαμε να αντιμετωπίσουμε και άλλο θέμα. Με βάση την νέα ΚΥΑ μεταφορά δικαιούνται μόνο οι μαθητές της πρώτης και δευτέρας δημοτικού που το σπίτι τους απέχει πάνω από 1200μ από το σχολείο.

Στο τέλος του χρόνου λήγει η θητεία του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ. Είναι αναγκαίο να στηρίξουμε οικονομικά και ηθικά τον σύλλογο, όλοι οι γονείς, για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα μεγάλα ζητήματα που έχουμε μπροστά μας. Η συνδρομή είναι πέντε ευρώ και τα χρήματα επιστρέφουν στους μαθητές στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς .Περιμένουμε την θετική ανταπόκριση όλων των γονέων.

Με τιμή το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: