Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων 1ου δημοτικού σχολείου Συκεών

Γενική συνέλευση Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018   7 μ.μ

Αγαπητοί γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 λήγει η θητεία του ΔΣ του συλλόγου.

Κυρίαρχο όργανο είναι η Γενική Συνέλευση των γονέων που συνέρχεται τακτικά 1 φορά το χρόνο, δίνει τις βασικές κατευθύνσεις και εκλέγει κάθε 2 χρόνια το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ), την Ελεγκτική Επιτροπή (Ε.Ε), τους Αντιπροσώπους στην Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου και εκπρόσωπο στο «Συμβούλιο Σχολικής Κοινότητας»
Ο σύλλογος γονέων είναι ένα μέσο για να μπορούν οι γονείς να βελτιώνουν την λειτουργία του σχολείου , να λύνουν προβλήματα που προκύπτουν σε συνεργασία με την διεύθυνση και το σύλλογο διδασκόντων. Είναι η ματιά των γονέων στο χώρο που περνούν τα παιδιά μας περισσότερες από έξι ώρες καθημερινά. . Δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα.
Λειτουργεί μόνο με την αγάπη και την εθελοντική συμμετοχή των γονιών.
Επιθυμία όλων μας είναι να κάνουμε καλύτερες συνεχώς τις συνθήκες στο σχολικό περιβάλλον για να επιτρέπουμε στα παιδιά μας να συνεχίσουν την πορεία τους και να ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ
Γιατί εμείς οι γονείς δεν έχουμε άλλο χώρο για την προώθηση της επίλυσης των προβλημάτων, που για δεκαετίες αντιμετωπίζει η Παιδεία.
Γιατί αν δεν ασχοληθούμε εμείς με τα προβλήματα των παιδιών μας κανείς δεν θα το κάνει.
Γιατί τα κοινωνικά προβλήματα αυξάνουν και διογκώνονται. Μόνο η συλλογικότητα και η συσπείρωση μπορεί να δώσει απαντήσεις και λύσεις.
Γιατί το «τίποτα δεν μπορεί να γίνει» είναι ένας βολικός ΜΥΘΟΣ.
Γιατί  το ανοικτό Σχολείο, το ήρεμο κλίμα, το φιλικό και γνώριμο περιβάλλον είναι βασικές προϋποθέσεις για την μόρφωση των παιδιών μας.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ.
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΟΥ.


Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων 1ου δημοτικού σχολείου Συκεών



Δεν υπάρχουν σχόλια: