Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

ENΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΥΚΕΩΝ

Συκιές, 28 Φεβρουαρίου 2023

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας ευχηθούμε ένα ευτυχισμένο νέο έτος και να σας ενημερώσουμε για τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, μετά τις εκλογές που έγιναν τον Δεκέμβριο του 2022.

Ο στόχος μας, πάντα σε συνεργασία και με τον σύλλογο διδασκόντων, είναι η ενημέρωση, η διαχείριση και η αντιμετώπιση ζητημάτων που τα παιδιά μας συναντούν μέσα στη σχολική κοινότητα αλλά και στο σχολικό περιβάλλον και για αυτό θα θέλαμε και τη δική σας συμβολή, με την αναφορά προβλημάτων και θεμάτων που αντιμετωπίζουν τα παιδιά μας, αλλά και την ενημέρωση για όποιο θέμα σας απασχολεί.

Επιθυμούμε ο σύλλογος να λειτουργεί ως ζωντανό κύτταρο, με αλληλεπίδραση, συνεργασία και με στόχο δράσεις που θα εξελίξουν και εμάς ως γονείς, αλλά και θα δώσουν στα παιδιά μας εφόδια, ώστε να ενταχθούν ομαλά στο κοινωνικό σύνολο.

Στα πλαίσια των πολιτιστικών μας δράσεων, τα προηγούμενα έτη πραγματοποιήσαμε δράσεις όπως:

ü  Πραγματοποίηση αναμνηστικής φωτογράφησης κάθε τμήματος του σχολείου.

ü  Δράσεις σχετικές με την εκπαιδευτική εκδρομή της Ε’ και της ΣΤ’ τάξης του σχολείου.

ü  Κοπή βασιλόπιτας σε κάθε τμήμα & δώρο σε κάθε τυχερό μαθητή.

ü  Διοργάνωση αποκριάτικου χορού στον χώρο του γυμναστηρίου του σχολείου μας.

ü  Δωρεάν αναμνηστικό στους μαθητές της ΣΤ’ τάξης του σχολείου μας.

 

       Το επόμενο διάστημα της θητείας του διοικητικού συμβουλίου, στοχεύουμε  να πραγματοποιήσουμε πολύ περισσότερες δράσεις, στις οποίες επιθυμούμε όλοι και όλες εσείς,  να είστε συνοδοιπόροι και συνεργάτες.

Κάποιες από αυτές είναι:

ü  Διεξαγωγή μαθημάτων δημιουργικής γραφής για όσους μαθητές του σχολείου μας εκδηλώσουν ενδιαφέρον από τη Βικτώρια Φούρναρη κάθε Τρίτη 6:30- 7:30 μ.μ. (κόστος συμμετοχής 3 ευρώ για κάθε μαθητή και 5 ευρώ για τα αδελφάκια).

ü  Βραχιόλι «Μάρτης» για όλους τους μαθητές.

ü  Διοργάνωση πασχαλινού bazaar.

 

Αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε διατηρούμε την ετήσια συνδρομή του συλλόγου ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023 στο ποσό των 5€ ανά οικογένεια με ένα μαθητή & στο ποσό των 10€ για οικογένεια με δύο μαθητές & άνω. Για τον σκοπό αυτό θα σας σταλεί μέσω των εκπαιδευτικών Αίτηση Συνδρομής που θα πρέπει να την συμπληρώσετε και να την στείλετε πίσω συμπληρωμένη μαζί με το ποσό. Θα σας παρακαλούσαμε να ανταποκριθείτε στην καταβολή της συνδρομής, το συντομότερο δυνατό.



    Η σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου έπειτα από τις εκλογές του Δεκεμβρίου του 2022 είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος:       Γιαρένη Γεωργία

Αντιπρόεδρος:    Χαρέλα Μαρία

Γραμματέας:       Μπακάλη Χριστίνα

Ταμίας:             Καρουσιώτη Αγγελική

Μέλη:              Χαραλαμπίδου Φρόσω

 Ροντογιάννη Ειρήνη

 Αριζάνη Χρύσα

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι τρόποι επικοινωνίας μαζί μας για οτιδήποτε σας απασχολεί ή για οποιαδήποτε πρόταση είναι οι εξής:

  1. Μέσω e-mail στη διεύθυνση: sylgonkkhd1ds@gmail.com
  2. Στα τηλέφωνα 6970181322, 6972916275.

 

Το έργο μας ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, αποκτά μεγαλύτερη σημασία, βασιζόμενο στην αλληλεγγύη, την προσφορά, τη συλλογικότητα, την πρωτοβουλία, τη διεκδίκηση & τη δράση. Καλούμε όλους τους γονείς σε αυτή μας την προσπάθεια να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους τον σύλλογο.

Ευελπιστώντας στη θετική σας ανταπόκριση ευχαριστούμε προκαταβολικά.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια: