Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΞΙΔΑ

 "Η ΒΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ"


Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Συκεών σε συνεργασία με τα 5ο και 8ο Δημοτικά Σχολεία Συκεών και τα 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Παύλου, στα πλαίσια της ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ και της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ, με απώτερο σκοπό την αντιμετώπιση του ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ και την ΒΕΛΤΙΩΣΗ των κοινωνικών συμπεριφορών ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ επιμορφωτικό-βιωματικό σεμινάριο με θέμα:

           "Η ΒΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ"


που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 στις 5.00 το απόγευμα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Αγ. Παύλου, οδός Πρόεδρου Μυρώνη Β. 2 με Δωδώνης

Εισηγήτριες θα είναι οι

κ.κ ΦΥΛΑΧΤΟΥ ΚΙΚΗ, Κοινωνική Ανθρωπολόγος, και Τερζοπούλου Γαβριέλλα, Ψυχολόγος, Στελέχη του Κέντρου Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας ΠΥΞΙΔΑ.

Οι συναντήσεις θα έχουν ενημερωτικό, αλλά και βιωματικό χαρακτήρα, ώστε να προσφέρουν στους/στις συμμετέχοντες/ουσες, όλες τις απαραίτητες γνώσεις, εμπειρίες και δεξιότητες για να επηρεάσουν θετικά τα παιδιά και να ενισχύσουν τον προστατευτικό ρόλο του σχολείου και της οικογένειας. Θα απαντηθούν ερωτήσεις μετά το τέλος της εισήγησης.

 

                                                                                                Ο  Διευθυντής


                                                                                        Σβώλης  Ζ.  Κωνσταντίνος





Δεν υπάρχουν σχόλια: