Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Τρεις τάξεις του σχολείου μας(Α, Β,Γ), παρακολούθησαν την παράσταση "ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ" του Ευγένιου Τριβιζά στο θέατρο ΟΛΥΜΠΙΟΝ τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου. Λίγα λόγια για το έργο.
      Μια χώρα χωρίς ουρανό. Ένας άπληστος άρχοντας με ένα χρυσό τηλεσκόπιο και ένα μαύρο φτερό. Ένας καταχθόνιος μυστικοσύμβουλος. Ένας νόμος που καταργεί τις γιορτές, τις Απόκριες, τα πάρτι γενεθλίων και τις Κυριακές. Ένας ύπουλος αρχιμάγος. Μια παπαρούνα κατακόκκινη σαν φλόγα και χιλιάδες μαξιλάρια που έχουν κατασκευαστεί με σκοπό να στερήσουν τον κόσμο από τα όνειρά του.
Αλλά τα όνειρα δεν σβήνουν έτσι εύκολα. Απεναντίας, κάτι ονειράκια τοσοδά, που δεν σου γεμίζουνε το μάτι, φουντώνουνε καμιά φορά, φουντώνουνε σαν την φωτιά, γίνονται σίφουνας, λαίλαπα γίνονται και κάνουνε τον κόσμο άνω κάτω. Κάποτε λοιπόν στην Ουρανούπολη...
     Η παράσταση μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο σπουδαίος παραμυθάς Ευγένιος Τριβιζάς καθώς και οι συντελεστές της παράστασης φρόντισαν ώστε να μείνουμε πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.







1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Πολύ καλή παράσταση!