Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Ο σύλλογος γονέων του 1ου δημοτικού σχολείου Συκεών καλωσορίζει τους μαθητές της πρώτης τάξης και τις οικογένειες τους και εύχεται μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Μια σχολική χρονιά που ξεκίνησε με το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών μας.
Ο σύλλογος σε συνεργασία με τον διευθυντή του σχολείου ,που μας παρείχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα,  συναντήθηκε με τον δήμαρχο Νεάπολης –Συκεών και την υπάλληλο της Περιφέρειας που είναι αρμόδια για τις μεταφορές των μαθητών. Στην επίσκεψη ήταν γονείς και από τα δύο σχολεία και τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου μας.
Στην Περιφέρεια μας ενημέρωσαν ότι η σύμβαση για τις μεταφορές των μαθητών έχει λήξει και ετοιμάζεται νέα η οποία θα ξεκινήσει από την καινούρια χρονιά.
Οι μεταφορές που γίνονται αυτή τη στιγμή είναι μια παράταση που δόθηκε στην προηγούμενη σύμβαση μέχρι τα Χριστούγεννα, με σκοπό να εξυπηρετούνται οι μαθητές. Για αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε σε επικοινωνία ώστε να λύσουμε όποιο πρόβλημα προκύψει μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, από τις 6μμ έως τις 9μμ, θα γίνει ο χορός της ΣΤ΄ τάξης ,που έχει σκοπό την ενίσχυση της εκπαιδευτικής εκδρομής, και καλούμε όλους τους μαθητές να τον στηρίξουν.

Σε συνεργασία με το σύλλογο του 5ου δημοτικού σχολείου αποφασίσαμε να διοργανώσουμε ένα χριστουγεννιάτικο παζάρι την Κυριακή 10/12 με τη συμμετοχή των γονιών των εκπαιδευτικών και των μαθητών μας. Σκοπός αυτής της γιορτής είναι η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης αλλά και η σύσφιξη των σχέσεων μας.
Καλούμε τους γονείς που κατασκευάζουν ή παράγουν προϊόντα και επιθυμούν να τα εκθέσουν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την κ. Τσουλφίδου Χριστίνα στο 6944903030 για να ενημερωθούν για την διαδικασία μέχρι 30/11/2017.
Ο σύλλογος θα αποστείλει αίτηση συμμετοχής με τους μαθητές του σχολείου μας. Παρακαλούμε ρωτήστε τα παιδιά σας για τα έντυπα που σας αποστέλλονται από το σχολείο. Συμπληρώστε την αίτηση και επιστρέψτε την.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο σύλλογος θα οργανώσει τον αποκριάτικο χορό στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Επιθυμούμε την συμμετοχή των γονέων και των μαθητών για την διοργάνωση του.

Περιμένουμε την πρακτική και οικονομική στήριξη όλων των γονιών για την συμπλήρωση των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων των παιδιών μας. Η ετήσια συνδρομή του συλλόγου ορίστηκε φέτος στο ποσό των πέντε ευρώ για κάθε παιδί.

Ο σύλλογος Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών

Δεν υπάρχουν σχόλια: